när andra drömmer om mej

24.11.2011 kl. 16:05
Jag brukar tycka det är jättetråkigt när folk berättar om sina drömmar de drömt under natten. De kan ju egentligen hitta på vad som helst, men det har ju ändå inte hänt. Idag berättade dock en kompis till mej om vad hon drömt inatt och jag var med i drömmen. Det gör ju det hela lite intressantare.


Drömmen gick ut på att hela vår kompiskrets var på väg till Stockholm och yra. Hon som drömde och jag for dit en dag tidigare. Varför vet hon inte, men när man vet vad vi hade som bagage så tror jag det var för att de andra inte ville resa tillika med oss. Vi hade ett släp bak på bilen och på släpet fanns två hästar, en zebra, en flodhäst och två hundar. Vi hade tydligen en helt "SICK jobbig" resa...

Tydligen är det jag som kör för jag somnar vid ratten... Vad händer då? Jo flodhästen trillar ur! Tur så kom det en turistbuss förbi oss uppe i bergen när detta hände, för de hjälpte oss att lyfta upp flodhästen på släpet igen.

Vi kommer fram till Stockholm men det är lite oklart varför vi skulle ha alla djuren med, eftersom vi tog dem med hem till Ekenäs igen.

Det slutade med att vi förde hästarna till Dragsvik ridstall och Kaj Bogdanoff försökte stöta på mej!


Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
hahahahah :D
Lia24.11.11 kl. 19:38