svar till sex&sånt

25.08.2011 kl. 22:33

Jag har läst frågorna på sex&sånt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har gjort egna svar till några av frågorna. Svar som säkert många hellre skulle se än de utförligt förklarande svaren som annars finns där.

 

 

”Vad skall ja göra när bara ena testikeln ryms in i kondomen, andra blir utanför?”

      
  Du ska helt enkelt sluta ha sex, eftersom du inte vet hur man gör.

 

”Min nuvarande kille säger till sina kompisar att jag har en väldigt stor fitta. Grejen är den att han tog min oskuld, fast jag blödde inte. Jag vill att han ska ha det skönt, så kan jag göra den mindre?”

   

         Du ska inte göra något annat än dumpa honom, sen gå omkring och berätta hur jävla liten kuk han har!

 

”Mitt könshår är inte svart. Vad beror det på?”      

 

         Du är inte neger.

 

”Kan man ha sex med en som man inte känner då man är kåt, om hon också vill?”

         

         Javisst, tyvärr...

 

”Fråga: Hej! Är det sant att tjocka och vita flytningar är spermiedödande? -Tjej, 28”

        
 OMG! Du är 28! Skulle du ha varit 12 skulle jag ha förstått att du frågar!

 

”Jag är en 11-årig flicka som undrar vart tampongen riktigt ska? Ska man sätta den i anus eller i slidan? Måste veta!”

        
Uteslutningsmetoden. Slutar det blöda sitter den i rätt hål.

 

”Jag är 10 år gammal och inte ännu fått könshår. Kan man köpa något medel som gör att det växer snabbare?”

        

        Om det skulle finnas är det riktigt onödigt, eftersom du efter ett par år är inne i den åldern då de flesta småbarn tror att de ska ha sex och då vill du ändå raka bort allt hår.

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
jag dör hahahahahahah
nabbe25.08.11 kl. 22:56
Tänk att du int to me den där om vissnande hår i stjärten............... =)
micco26.08.11 kl. 15:19
"Jag är en 15-årig tjej som har upptäckt att jag har hår i analen! Vad ska jag göra? Ska jag raka bort dem eller sätta en salva på så att de "vissnar"? Tacksam för svar..." Jag hittade den nog, men hur länge jag än satt och stirrade på den frågan, så kom det inget svar i mitt huvud. Vissa frågor måste helt enkelt bli obesvarade...
26.08.11 18:41